
Έναρξη Σεμιναρίου ”Τυποποίηση και Γευσιγνωσία Επιτραπέζιας Ελιάς” (Σπάρτη)
20 Μαρτίου 2019
Έναρξη Εγγραφών Σεμιναρίου «Τυποποίηση και Γευσιγνωσία Επιτραπέζιας Ελιάς» Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 ξεκινούν οι εγγραφές για το σεμινάριο Τυποποίηση και Γευσιγνωσία Επιτραπέζιας Ελιάς του Κέντρου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας (ΚΑΕΜ). Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της ΣΠΑΡΤΗΣ,... Read more