Έναρξη Εγγραφών 8ου Κύκλου Σεμιναρίων σε Καλαμάτα και Σπάρτη

 

Δελτίο Τύπου

Έναρξη Εγγραφών Όγδοου Κύκλου Σεμιναρίων

Κέντρου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας (ΚΑΕΜ)

 

Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 ξεκινούν οι εγγραφές για τον όγδοο κύκλο σεμιναρίων του ΚΑΕΜ. Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν στις 26 Φεβρουαρίου και απευθύνονται σε όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και δεξιότητές τους σε θέματα του αγροδιατροφικού τομέα και σε όσους προτίθενται να αναπτύξουν βιώσιμη επιχειρηματικότητα μέσω της εκμετάλλευσης των φυσικών πόρων της τοπικής αγροτικής οικονομίας.

 

Η μέση χρονική διάρκεια των σεμιναρίων είναι 30 εκπαιδευτικές ώρες (10 τρίωρα μαθήματα) και περιλαμβάνουν θεωρητικά μαθήματα, πρακτική άσκηση σε εργαστήρια, εισηγήσεις από επισκέπτες ομιλητές και επισκέψεις σε παραγωγικές εγκαταστάσεις. Οι τίτλοι των σεμιναρίων που θα ξεκινήσουν το εαρινό εξάμηνο του 2020 είναι οι εξής:

Καλαμάτα:

  • ΣΥΓΧΡOΝΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ
  • ΦΥΤΙΚΗ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑ
  • ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΠΥΡΑ
  • SOCIAL MEDIA MARKETING

Σπάρτη:

  • ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΕΛΙΑΣ

Η βιωματική εκπαιδευτική φύση των σεμιναρίων στοχεύει στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής παιδείας και τη βελτίωση των δεξιοτήτων που σχετίζονται με την παραγωγή καθώς και την ανάδειξη επιχειρηματικών ιδεών μέσα από συμβουλευτικές υπηρεσίες που προσφέρει το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας. Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης καθώς και το εγχειρίδιο διδασκαλίας.

 

Για εγγραφές και οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 27210 25700, κιν. 6985666456 και info@kaem.gr

Επίσης μπορούν να βρουν πληροφορίες στο www.kaem.gr

Γραφείο στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

Εγγραφές θα γίνονται μέχρι και τις 1 Μαρτίου 2020.