ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ E-LEARNING

Αγαπητοί φίλοι του ΚΑΕΜ,

Σε παγκόσμιο επίπεδο λαμβάνουν χώρα εξελίξεις που προκαλούν σε όλους μας ανησυχία. Η σύνεση και η συμμόρφωση στις κυβερνητικές αποφάσεις αποτελούν αυτή τη στιγμή το ισχυρότερο ανάχωμα για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Οι πρωτοφανείς αυτές συνθήκες επιβάλλουν την άμεση λήψη αποφάσεων και ανάληψη πρωτοβουλιών.

Η βιωματικότητα των δράσεών του αποτελεί τον θεμέλιο λίθο του ΚΑΕΜ. Το χαρακτηριστικό μας αυτό επιβάλλεται, έστω και προσωρινά να αμβλυνθεί, για το καλό όλων μας. Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε στον επανακαθορισμό των σεμιναρίων μας, και στην πραγματοποίηση ενός περιορισμένου, αρχικά, αριθμού θεματικών διαδικτυακά, μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης, moodle.

Προχωρήσαμε στην απόφασή μας αυτή, αφουγκραζόμενοι ότι η ανάγκη για επικοινωνία και διατήρηση της κανονικότητάς μας είναι εντονότερη από ποτέ.

Παραμένουμε δίπλα σας και σας προτρέπουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 27210 25700 & 6985 666 456, και στο e-mail: info@kaem.gr.

Σας ευχαριστούμε.

Οι άνθρωποι του Κέντρου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας