Διαδικτυακό σεμινάριο: Παραγωγή υψηλής ποιότητας αγροτικών προϊόντων

9 Οκτωβρίου  &  11 Οκτωβρίου 2023

Το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας διοργανώνει εκπαιδευτικό διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Παραγωγή υψηλής ποιότητας αγροτικών προϊόντων», το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου, και την Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου, από τις 18:00 έως τις 21:15.

Τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Ποιοτικά Τρόφιμα: Οδηγίες για Ορθές Καλλιεργητικές Πρακτικές – Από την επιλογή της ποικιλίας μέχρι τη συγκομιδή

Ομιλητής: Μιχάλης Γενιτσαριώτης, Γεωπόνος – Γεωργικός Σύμβουλος

  • Η ανάπτυξη της ποιότητας των προϊόντων στον αγροδιατροφικό τομέα

Ομιλητής: Νίκος Γκιζγκής, Χημικός MSc, Σύμβουλος Ποιότητας, Επίκουρος Εισηγητής Perrotis College

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Από τη συγκομιδή μέχρι την τυποποίηση – Ορθές πρακτικές ελαιοποίησης – Κρίσιμα σημεία στο ελαιοτριβείο

Ομιλητής: Νίκος Κουτσούκος, Χημικός MSc, Σχολείο Ελιάς & Ελαιολάδου

  • Ποιότητα τροφίμων: Επιτυχημένες μέθοδοι και πρακτικές παραγωγής: Συντονιστής Δημήτριος Μουστάκης MBA, MIS, PhD(Cand.) Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να εγγραφούν στο σεμινάριο χρησιμοποιώντας τη φόρμα εγγραφής: https://forms.gle/oq6pGrSXxcni8fUE9, ή να επικοινωνήσουν μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες εγγραφής.

Κόστος Συμμετοχής : 30 ευρώ

Πληροφορίες/εγγραφές: Τ/ 2721025700 – 6974600678