Διαδικτυακό Σεμινάριο: Μεταποίηση Γεωργικών Προϊόντων | 29  & 31 Ιανουαρίου – 5 & 7 Φεβρουαρίου

Το Κεντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας, σε συνεργασία με το MACC Μεσογειακό Κέντρο Ικανοτήτων Αγροδιατροφής,διοργανώνει εκπαιδευτικό διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα«Μεταποίηση Γεωργικών Προϊόντων». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις ακόλουθες ημερομηνίες:  τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου και την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου από τις 18:30 έως τις 21:00.

Το σεμινάριο αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να μάθουν πώς να μεταποιούν και να διαθέτουν τα γεωργικά προϊόντα τους στις αγορές με αποδοτικό και αποτελεσματικό τρόπο. Στο σεμινάριο θα καλυφθούν κρίσιμα θέματα όπως οι λόγοι για τη μεταποίηση, ο σχεδιασμός έργων, οικονομικές και τεχνικές πτυχές καθώς και στρατηγικές πώλησης.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ: Ιωάννης Παπαδημητρίου*, Σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων και Ανθρώπινου Δυναμικού – People & Business Development Facilitator.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

  • Δευτέρα 29 Ιανουαρίου : “Για ποιον λόγο να μεταποιήσω την παραγωγή μου”
  • Τετάρτη 31 Ιανουαρίου : “Πως πρέπει να σχεδιάσω το εγχείρημά μου”
  • Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου : “Πως ελέγχω τα οικονομικά της επιχείρησής μου – κοστολόγηση, προϋπολογισμός”
  • Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου : “Στρατηγικές και τεχνικές αποτελεσματικής πώλησης”

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να εγγραφούν στο σεμινάριο χρησιμοποιώντας τη φόρμα εγγραφής: https://forms.gle/pNXh1tb9WP53S2dTA ή να επικοινωνήσουν μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες εγγραφής.

Κόστος Συμμετοχής : 40 ευρώ.

Πληροφορίες: 

Τ/ 2721025700 – 6974600678

E/ info@kaem.gr

W/ www.kaem.gr 

Βιογραφικό εκπαιδευτή:

*Παπαδημητρίου Ιωάννης

Σύμβουλος ανάπτυξης επιχειρήσεων και ανθρώπινου δυναμικού

People & Business Development Facilitator

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και υποψήφιος Διδάκτορας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης. Διαθέτει μεταπτυχιακά διπλώματα ειδίκευσης σε αντικείμενα που άπτονται : α) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, β) στη Διαχείριση Αποβλήτων, γ) την Συμβουλευτική και Προσανατολισμό, δ) την εφαρμοσμένη Επιστήμη και Τεχνολογία στη Γεωπονία. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως διευθυντικό στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Για περισσότερα από 15 έτη ασχολείται με την συμβουλευτική επιχειρήσεων και οργανισμών και την εκπαίδευση ενηλίκων. Επιπλέον, είναι αξιολογητής του ΕΣΥΔ Α.Ε. (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης Α.Ε. του Υπουργείου Ανάπτυξης). Διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία στην κατάρτιση Επιχειρησιακών Σχεδίων, στον Στρατηγικό Σχεδιασμό και την στήριξη νεοφυών επιχειρήσεων, στην ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού και επιχειρήσεων.